Alla inlägg den 20 juli 2013

Av Erika - 20 juli 2013 22:16

                    .... man känner att tiden bara springer ifrån en och måsten börjar hopa sig är inte världens göttaste känsla. Men den förekommer säkert alldeles för ofta i människors liv, tyvärr.


                    I höst är det kyrkoval och jag står med som kandidat för POSK ( politiskt obundna i Svenska kyrkan), det ska bli jättespännande och vara med, det är ju första gången för mig. Jag tycker att det är viktigt att ha en inblick på hur hela kyrkan fungerar, både den "offentliga" delen och det som sker "bakom kulisserna" i brist på bättre uttryck. Hur som haver så ska vi nu fotograferas och skriva en liten "presentation" om oss själva, lite när, var, hur, och varför...typ. 

                       När det kommer till min lilla presentation så har jag rätt klart för mig vad jag vill... men när det kommer till att formulera mig, så står det helt still för tillfället. Totalt still... de andra har redan kommti fram till väldigt trevliga och kloka svar. Lite lätt ångest har jag över att jag inte kommit på nått bra än. Sen kommer det ju att bli spännande och se hur man kommer att se ut på bild efter en arbetsdag och man har haft moppehjälp på skallen när man har åkt till/från jobbet + till fotograferingen... inte ens en sista kammning kan rädda den frisyren. Jag måste tänka ut någon bra frisyr som inte är så lätt att förstöra och som håller i en hel arbetsdag...  den som har några bra idéer och tips får gärna dela med sig!


                     

                      Nytt foder till katterna... inga problem, det har ätits utan att knorra det minsta. Jag får smyga in det, så jag blandar ut det tillsammans med det gamla fodret till att börja med. Jag har även fått hem lite "raw food" som ska vara anpassade för katter, fick tipset att göra "delikatessköttbullar" av köttet och sedan ge dem till missarna. Det ska tydligen vara en hit, i alla fall enligt andra kattägare... så det ska jag också prova. Katter är ju inte byggda för att äta spannmål och annat tjafs, så det är rätt märkligt att kattfoder som man köper innehåller en ansenlig mängd av just det, spannmål.

                      Jag kanske inbillar mig, men redan efter ett par dagar med mindre foder med spannmål i och mer protein och naturliga fetter så tycker jag att katterna verkar, piggare och gladare. Den som för det mesta har roat sig med att sova, har börjat leka lite med en av de nya leksakerna jag har införskaffat (Stinky, en leksak som är fylld med kattmynta... å det luktar verkligen kattmynta) och i morse så kastade hon sig mot fönstret för att klippa till en fågel som hon tyckte flög för nära...jag ska nog vara glad att jag inte satte frukosten i galen strupe när hon kom farande. Det var inte riktigt något som jag hade räknat med om jag säger så....inte från henne i alla fall. Så det känns som om vi är på rätt väg... katterna och jag. Nu ska vi bara få lite mer fart på dem och få igång leklusten...




Presentation


Teologistudent som drömmer om att jobba som präst i Svenska kyrkan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards