Alla inlägg den 22 juli 2013

Av Erika - 22 juli 2013 22:13

                    Att min kokta kyckling är populär... i alla fall hos den ena missen visste jag redan men nu har jag fått tips om " delikatessköttbullar" gjorda på raw-food för katter. Detta ska vara mycket populärt hos våra kära fyrbenta vänner. Några "delikatessköttbullar" vet jag inte om det blev... "köttbullar" ser mer ut som tryfflar, speciellt efter det att jag har rullat dem i torrfoder som jag har malt ned till ströbrödsform. Köttbullarna blev lite mer hanterbara då, eftersom att "färsen" är en aningens lös.
                  Nosen har gått varm på missarna, och stora katten har suttit vid mina fötter och slickat på mina ben under hela tiden jag trillade köttbullarna. De har fått nosa på tallrikarna jag har använt... bara för att fresta lite, så de verkligen ska bli sugna på att smaka. Nu finns det två förpackningar med kattmatstryffel i min frys, noga utmärkta så man inte skulle råka ta fel.


                   Avrundar dagen med att spela skivan Fågelsång i Sverige för missarna, öronen är på helspänn och är nästan som paraboler, blickarna säger... jag HÖR den!! Var är den där förbaskade PIPPIN?!?!?!?!?! Alla fåglar är dock inte intressanta, sjöfåglar, skogsfåglar, ugglor, fasaner och annat löst folk går fetbort! (Småfåglar är lite mer hanterbart, än till exempel en berguv. ) Men det kommer kanske, det är väl bara att fortsätta "plugga"... om inte annat så kommer jag själv att bli en hejare på fågelsång. Nu står lilla missen framför stereon, med öronen på helspänn...



                    

Presentation


Teologistudent som drömmer om att jobba som präst i Svenska kyrkan

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards